Moj Bend

Nakon skoro godinu dana u KSET-u će nam ponovno zasvirati Moj Bend. Za sve one koji ne znaju, dečki su prošle godine odnijeli titulu pobjednika Demonstratora i time im je pripala čast otvaranja glavnog stagea Brucošijade FER-a. Budući da idućih godinu dana bend neće biti u punom sastavu, ovo je možda zadnja prilika da ih čujete uživo do sljedeće jeseni.

Moj Bend je želja koja svira u ušima četvorice mladih ljudi. Ona stvara glazbeni sastav i pokušava kreirati nešto dobro iz svega što joj je u dohvatu. Kako se ta, najprije raštrkana, želja postupno počela skupljati, tako je i Moj Bend, kao bend, dobio svoj početak krajem 2008. godine. Ovaj bend želi što ljepše živjeti, pa zato stvara zvuk te banalnim rječnikom objašnjava svoje želje, ideje i događaje… Obilježavajući svoju povijest kroz mnoge nastupe, postao je siguran da želi hodati kroz rad i kreativnost; naravno, onoliko koliko mu to noge dopuštaju.

A, kad već govorimo o nogama, onda možemo reći da ih Moj Bend ima četiri para. To su članovi benda koji vole glazbu i ljude te se zbog toga posvećuju radu na glazbi i nastupima pred publikom. Još bliže rečeno, to su: Donat Radas (bubanj), Marko Mišerić (gitara), Ante Mikulić (vokal i gitara) i Marko Magerl (bas gitara). Oni su zaslužni za ono što Moj Bend danas je i za ono što će biti. Ono što će biti, to još ne znamo, ali ono što je, možete otprilike vidjeti na ovoj stranici.  

Ulaz se otvara u 21h, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 10 kn na dan koncerta.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert