She Loves Pablo + Ruiz + Reflex Kid ~ Humanitarka u KSET-u!

Kako mi dragi Ksetovci uvijek volimo pomoći onima koji to trebaju i koji se ne srame pitati, ponosno vam možemo najaviti humanitarni koncert za Dječju udrugu Hrabrost ili skraćeno DUH! Udruga se bavi poboljšanjem kvalitete života djece s poteškoćama u razvoju i djece s posebnim potrebama na način da kroz razne zabavne aktivnosti provodi vrijeme s djecom kojoj treba pokloniti malo više pažnje! 

Tako ih se često vodi u kino, na sladoled, u razgledavanje grada, ali ipak većina novca se skuplja za jednotjedno Uskrsno hodočašće u Lurd u Francusku, za koje treba izdvojiti i do 4000kn po djetetu pa su im svake donacije dobrodošle!
Za taj veliki i plemeniti cilj odazvala su se 3 zagrebačka benda:

SHE LOVES PABLO je četveročlani stoner groove rock sastav koji već toliko dugo praši svirkama po Zagrebu ali i cijeloj Hrvatskoj (i šire!) da već sigurno znate pjevušiti barem neke njihove hitove. Ako ne preko koncerata, onda mozda preko njihovog besplatnog online albuma 'Mother of All' ili preko njihovog zasada jedinog spota za pjesmu “Gamblin'“. Za finu porciju mišića, flanela i potkošulja nemojte propustiti She Loves Pablo!


RUIZ je vec dobro poznato ime zagrebačkoj publici, njihov zvuk bi se mogao opisati kao rock noise groove stoner heavy indie punk rock ! eto! Tak nekak budu vam se misli šamarale u glavi dok slušate zvukove ovog nevjerojatno uhu ugodnog benda čije pjesme jednostavno ostaju zaljepljene za mozak! Njihov posljednji album Ruiz Radio Revolution je pobrao sve moguće pohvale i od strane kritike i publike, a uz spot za odlicnu pjesmu 'Let's make a sound' strpljivo iščekujemo spot za 'Radiostar' i ostale pjesmuljke! Dečki iz Ruiza su vec poznati od prije po svom humanitarnom karakteru, buduci da sav prihod od prodaje i downloada albuma šalju u
dobrotvorne svrhe, pa ih nije trebalo dugo nagovarati da dođu i po ko zna koji put dignu cijeli KSET u zrak! Hvala ti Ruiz !

 

REFLEX KID je novonastali četveročlani bend iz Zagreba kojima će ovo biti tek drugi koncert u životu, također humanitarni! Postoje od kraja prošle godine, i iako još uvijek imaju samo obrade raznih bendova, kunu se kako će se uskoro baciti u autorske vode i kako nemaju namjeru odustati dok cijeli svijet ne čuje njihov zvuk! Obrađuju sve što ima veze sa repom i rockom, pa tako se tu nalaze pjesme od Public Enemy-a, RATM-a, Cypress Hill-a, Limp Bizkita i tako dalje.... Mi smo tu da im damo podršku i zaželimo još 100 ksetovskih koncerata i još 100 uspješnijh humanitarki!

Ulaz se otvara u 20 sati, a cijena karte je 25 kuna.

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert