Geler Feler + DementroNomes + Hoffmani ~ Noć Rudija Supeka

Geler Feler, DemeNtronomes i Hoffmani line-up su ovogodišnje sociološke večeri. Noć Rudija Supeka organiziraju Klub studenata sociologije Diskrepancija i KSET, a pozvani ste svi!


GELER FELER

Bend Geler Feler je garage rock bend nastao 2009. godine. Od tada aktivno sudjeluje u demo sceni Zagreba, a ponekad i ostatka Hrvatske. Prvo ime benda je bilo Geler Feler Triler & Meler. Početkom ljeta 2011. postava benda je izmjenjena u trenutnu, a također je došlo i novo skraćeno ime. Do sada su odsvirani deseci nastupa i snimljena su već 2 albuma: jedan self-titled demo 2010. i ovu zimu 2011./2012. demo album "Moj auto ide di di" koji je dobio pozitivne kritike. Oba albuma sadržavaju po 12 pjesama, redom autorske pjesme na hrvatskom s tematikom socijalnih problema, otuđenja i propalih ljubavi - sve to kroz ironičan ton, no na repertoaru su i svijetlije teme.

Geler Feler se često navodi kao zabavan i dinamičan bend zbog energičnih live nastupa koji ponekad pozitivno šokiraju publiku. Glavni moto benda je "Dobar nastup je onaj na kojem se zabaviš.", jer uz dobar feedback od publike i bend je bolji. Također, jedna od činjenica koje fasciniraju ljude je da je cura bubnjarka! (facebook)

 

DEMENTRONOMES

Kratko i jasno: Funk/Soul/Brother/Jungle/Break/Lo-Fi.  

Ok, barem je kratko. (facebook)

 

HOFFMANI

Hoffmani za sebe kažu: „Proizvodimo pregršt zvukova, efekata i misli koje se rađaju u našim psihodeličnim glavama. Sviramo autorske stvari te ne pokušavamo kopirati svoje uzore kao što su npr. rani Floydi, Iron Butterfly, King Crimson, Crazy world of Arthur Brown, već ih koristimo kao dimenzijske ključeve za otvaranje naših vlastito-umnih glazbenih ideja. Težimo improvizaciji i eksperimentiranju te svojim muziciranjem želimo proliti čaroliju istinosne kiseline po plastičnoj javi-realnosti.“

 

Ulaz: 10 kn u pretprodaji na Filozofskom fakultetu i na šanku KSET-a, a 15 kn na ulazu.

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert