Trust Mozgova ~ Finale

KSET-ov poligon općeg znanja vodi vas kroz 4 različite igre u kojima za uspjeh treba poznavati sve od porno i pivske industrije do kvantne fizike i art filmova imate priliku postati face i usput nešto besplatno popiti, otići na poneki koncert i tome slično. Podsjećamo da je kviz isključivo studentski jer je jedna od njegovih glavnih ideja promocija opće kulture među studentima. Ograničenost sjedećih mjesta u klubu kao posljedicu ima maksimum od 20 timova koji mogu igrati.

Prve dvije igre, točkalicu i ksetoteku, igraju svi timovi. U treću igru, spajalicu, ide prva polovica timova s rang liste, a u finalnu igru, asocijaciju, najbolja 3 tima. Timovi se sastoje od tri igrača (iako može i od jednog i dva), a svaki igrač plaća participaciju od 10 kn.

Kompletna pravila, nagrade za pojedino izdanje kviza, izvještaji, hall of fame i sve drugo, bit će ili već jesu na Facebook pageu pod imenom Trust mozgova, pa slobodno lajkajte. Prijave su također moguće tamo, a moguće su i preko maila trustmozgova(et)kset.org. U prijavi navedite ime tima, te imena i prezimena igrača.

Start je u 20 sati.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

kviz