Brat Farrar (Australija) ~ AlterNation

Sjećate se divljih garage rock Australaca Digger &The Pussycats koji su u dva navrata pohodili Hrvatsku?

Ovo je novi projekt pjevača i gitariste koji dalje nastavlja karijeru pod imenom Brat Farrar, a muziku koju stvara australski tisak nazvao je ''new wave noisy garage punk'',  pod utjecajem bendova kao što su Jay Reatard, Pere Ubu, Chrome, Suicide, Wire, The Pagans i Butthole Surfers…

Albume im u Europi izdaje čuveni P Trash records, a uskoro im izlazi i novi album.

Nakon Europske turneje od 40-tak nastupa, očarani našom domovinom i ljudima odlučili su provesti dva mjeseca ''godišnjeg'' odmora u Hrvatskoj, te svirati i uživati čim je više moguće.

Da između ovih Australaca i naše publike traje velika ljubav dokazali su zadnjim zagrebačkim koncertom prije 4 godine u polukružnoj dvorani Teatra &TD, a njihov nastup danima se prepričavao među fanovima, stoga vas pozivamo na novo druženje, bend je već jako nestrpljiv i obećaje dobru zabavu!

Vokal i gitarist Sam iz Digger&the Pussycatsa će ovom prilikom nastupiti kao BRAT FARRAR one - man -band, što nikako ne znači da uz pomoć svoje gitare i vokalnih sposobnosti neće biti u mogućnosti napraviti pravi show!


Kao predgrupa nastupit će zagrebački pop pankeri What's On Tv Mama? Nakon 2 godine tamburanja, po prvi puta ćete ih imati prilike čuti u prostoru KSET-a. Možete ih poslušati na njihovoj web stranici: http://whatsontvmama.bandcamp.com/

Vrata se otvaraju u 20:00, koncert počinje u 21:00, a ulaznice možete nabaviti na ulazu po cijeni od 20 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert