The Streets vs. The Roots slušaonica

Koji je najutjecajniji band na svijetu? Je li to King Crimson? Je li to bend Gorana Bare? Jedno je sigurno. The Roots sigurno nije. Ali su dobri. Nama se sviđaju. A uz to su i headlineri ovogodišnjeg Terraneo festivala najavljeni svega par dana prije nego je ova slušaona trebala biti nešto sasvim drugo (Kanye West vs. Jay-Z slušaona). Sad kad su vam neke stvari jasnije, sigurno se pitate hoćemo li na ovoj slušaoni koja služi kao zagrijavanje za nastup The Rootsa na Terraneu podijeliti i nekoliko besplatnih karata za isti festival. Nećemo.
A s kim/čim spojiti Rootse, zapitali smo se više od tri puta u zadnja 2 dana. Možda The Throne. Možda James Blunt. NE! Zašto ne nešto sasvim drugačije? Zašto ne James Blunt? Ok, ne toliko drugačije. Zašto ne headliner prošlogodišnjeg In Musica? On ne dolazi iz geta (ili ako kojim slučajem dolazi, onda dolazi, nemamo vremena za istraživanje) ali sve je to hip hop. S primjesama elektronike, jazza, soula, funka, lakih žena i teških droga. I lakih droga. I teških žena. On je Mike Skinner. A on i još par manje bitnih ljudi čine The Streets.
KSET vam predstavlja suludi spoj žanrova volume 1. Predstavljamo vam The Roots vs. The Streets slušaonu.

DJs: TomPadre, Lil'M, Jozef K. 

Ulaz se otvara u 20:00 sati. Karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 5 kn s iksicom, 10 kn bez.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

 
slušaonica