Debeli Precjednik + FNC Diverzant + Fraktura Mozga

DEBELI PRECJEDNIK PROMOVIRA NOVI ALBUM U KSET-u! 

 

DEBELI PRECJEDNIK (Osijek) - myspace
FNC DIVERZANT (Dugave) - myspace
FRAKTURA MOZGA (Zagreb) - bandcamp

Ova su 2 benda vjerojatno održala najviše zajedničkih koncerata u KSET-u, a kao i svaki put do sada sretni smo što će to napraviti opet. Nakon što smo prošle godine zajedno proslavili 15 godina sviranja panka dugavljanskih FNC Diverzanata, ovoga puta razlog za slavlje je drugačiji. Nakon 3 odlična albuma – "Rat (Her) Burnt His Record", "Fist From East" i "Through The Eyes Of The Innocent", osječki Debeli Precjednik će nam promovirati svoj novi album "Bruto Slavo / VBK" koji, kao i prošli, izlazi za Moonlee Records. Debeli Precjednik je od svojeg nastanka 1994. godine pa sve do danas svirao s najvećim imenima na svjetskoj punk sceni kao što su: SNFU, NOFX, Jello Biafra and GSOM, Lagwagon, Me first and the Gimme Gimmes, HC Andersen, Against Me!, A Wilhelm Scream, Ignite, H20, Toy Dolls, Down By Law, The Queers, Beatsteaks i mnogi drugi, a više od 500 odsviranih koncerata i 4 velike europske turneje trebale bi biti najbolji pokazatelj koliko ovaj bend vrijedi i treba vidjeti uživo. U subotu 19/05/12 zajedno ćemo provjeriti kako zvuče pjesme sa novog albuma i sigurni smo da nas Debeli ponovno neće razočarati. S obzirom na gužvu koja je vladala na njihovim dosadašnjim nastupima u KSET-u preporučamo Vam da svoju ulaznicu nabavite na vrijeme. A uigranoj kombinaciji ova 2 benda ovoga će se puta pridružiti i zagrebačka Fraktura Mozga čiji aktualni split sa Mašinkom možete skinuti na http://www.frakturko.net/.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 30kn možete kupiti u KSET-u i Dirty Old Shop-u. Na ulazu će koštati 40kn. Ulaz se otvara u 21 sati, a koncert počinje u 21:30.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, punk