Demonstrator: Antigen + Achromatic Attic + Sliryc 33

ANTIGEN

Antigen je bend nastao davne 2009. godine, kao vikend zanimacija par prijatelja, a preraslo je u pravi bend. Već nakon par mjeseci proba Antigen odrađuje svoju prvu gažu u Rock Klubu Time, nakon dobre svirke zovu ih tjedan dana kasnije za ponovnu svirku. Nakon Timea dobivaju svirku u Rock Klubu Praćka, gdje također pune prostor i oduševljavaju sve prisutne. Zbog promjena bubnjara, gube vrijeme na traženje novih i uvježbavanje s istima. Sadašnju postavu čine Aldo Topić, Borna Doračić, Sven Hamzić i Fran Brindl. Promjenom bubnjara došle su i nove svirke, kao što su natjecanja na Novom Zvuku u Saxu, Demonstratoru u KSET-u te gaže u KSFF-u, Praćki, Totem Baru... Bend se trenutno bavi snimanjem novih demo snimaka pjesama, te također sređivanjem daljnjih svirki u klubovima po Zagrebu, a i šire.

facebook

 

ACHROMATIC ATTIC

Mladi bend iz Zagreba osnovan 2009. , a u trenutnom sastavu svira od travnja 2010. godine. Bend čine Dino (vokal i ritam gitara), Matt (prateći vokal i bas), Mislav (solo gitara) te Domo (prateći vokal i bubnjevi). Od tad pa do danas imali su petnaest koncerata u Zagrebu i okolici. 2009. godine snimili su demo album nazvan "Spleen so plendid" na kojemu su 6 autorskih stvari. Ime benda, Achromatic Attic, značilo bi bezbojan tavan, a razlog tomu je što su sve pjesme s dema nastale u Mislavovoj sobi na tavanu za vrijeme dugih, kišnih i tmurnih dana. Želja im je probiti se s glazbom što dalje, tako da bi svoju sreću voljeli okušati van granica Hrvatske.

facebook

 

SLIRYC 33

Bend „Sliryc 33“ djeluje godinu i pol dana. Do sada su imali 4 nastupa. Prvi nastup je bio na Festivalu Mladih u Dugom Selu gdje su osvojili 3. mjesto u kategoriji „Najbolji bend“. Drugi nastup je bio u Tvornici kulture u Zagrebu kada su nastupali kao predgrupa bendu Zakon Neba. Treći nastup je bio na rukometnom igralištu u Dugom Selu u sklopu akcije „Podigni glas protiv ovisnosti!“ u organizaciji Savjeta mladih Dugo Selo. Četvrti nastup je bio prošle godine u studenom, ponovno na Festivalu Mladih u Dugom Sel gdje su osvojili prvo mjesto! Bend se sastoji od 6 članova: Viks – vokal, Đuro– ritam gitara, čeki – solo gitara, Kikica – bas gitara, Dodo – klavijature, Rox – bubnjevi. Prva snimljena pjesma zove se „Sumnja“ koju možete preslušati na njihovoj stranici.

 

 

Ulaz se otvara u 20 sati, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 10 kn na dan koncerta. Ne zaboravite da je svaka karta ujedno i glasački listić.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert