Nothington + Hudson Falcons + Independent Progress

Dirty Old Booking i KSET / AlterNation predstavljaju:

NOTHINGTON (USA)

+

HUDSON FALCONS (USA)

+

INDEPENDENT PROGRESS (USA)

Nothington nam dolaze u Zagreb već drugi put, a već svojim prvim nastupom u AKC Medika su oduševili prisutne i stekli veliki broj fanova. Za one koji ne znaju, band je osnovan 2006. odmah nakon nakon raspada Tsunami Bomba od strane Gabea Lindmena i Jaya Northingtona. Njih dvojica snimaju demo snimke, a u međuvremenu im se pridružuje Chris Mutalich (ex-Enemy You) te basist Mike Hicks čime je postava ovog energičnog i melodičnog punk banda kompletirana. Od tada band oduševljava svojim studijskim albumima, a isto tako i odličnim koncertnim nastupima. Njihov zadnji album ''Borrowed time'' je još jedan odličan primjer njima svojstvenog zvuka u kojem možete osjetiti i Leatherface i Social Distortion.

Uz Nothington večer će dodatno začiniti još dva banda iz SAD – prvi su Hudson Falcons iz New Jerseya, a drugi Independent Progress iz Minneapolisa koji će otvoriti večer svojom verzijom punk street rock'n'rolla.

3 punk banda, 1 odlična večer!



Ulaznice su u pretprodaji u Dirty Old Shopu i KSET-u po cijeni od 45 kn, a na dan koncerta stajat će 60 kn.

Ulaz se otvara u 20h, a koncert počinje u 21h.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, punk