Retrostep

Retrostep se vratio u grad. Klupski program kojeg ne treba previše predstavljati, sve i da niste čuli za njega tekst vam ne može dočarati što vas sve čeka 05.05. u KSET-u.
24.03. smo radili kaos na The Prodigy vs. Pendulum partyu. Sad kombiniramo jedno i drugo s trećim i četvrtim. O kojem žanru je riječ? Mislim da se zove baš tako, retrostep.

Kad bismo ga opisivali u par crtica to bi bilo ovako nekako: studentski upad, rasprodan party,odlični vizuali, sumanuti light, holivudska dim mašina, našikavanje i kaos, oldskul vs. nuskul battle breakbeata, d'n'b, junglea, big beata i electra.

 

We are under the influence of:
*The Prodigy* Pendulum* Chase and Status* Chemical Brothers*Freestylers*Crystal Method*Sub Focus*Deekline*Fatboy Slim*Junkie XL*Underworld*Plump DJs*Apollo 440*Stanton Warriors*Leftfield*LTJ Bukem*Nero*Netsky*Deadmau5*Skrillex*Roni Size*Dilinja*Andy C*Aphrodite*Shy Fx*High Contrast*


Retrostep DJ kolektiv


Ulaz se otvara u 22 sata.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

clubbing