Postolar Tripper promocija albuma "Čujem Ja Netko Šuti"

Petak 4. svibnja dan je rezerviran za zagrebačku koncertnu promociju novog albuma „Čujem ja netko šuti“ zadarske koncertne atrakcije pod nazivom Postolar Tripper.

Postolari se posljednjeg koncerta u KSET-u vrlo rado sjećaju s obzirom na to da je bio rasprodan još u pretprodaji. Nakon nešto manje od tri godine došlo je vrijeme za povratak na mjesto zločina, te bend i ovim putem najavljuje da će dati sve od sebe da novi materijal, popraćen sa starim pjesmama u najboljem svijetlu prezentira zagrebačkoj publici. Ovo će zasigurno biti još jedan od onih koncerata koji će se pamtiti.

Više o novom albumu možete saznati u opširnom intervjuu koji su dali frontmeni grupe Dabi i Davor za portal muzika.hr. Album izlazi u prodaju 16. travnja pod etiketom izdavačke kuče „Menart“. Za produkciju su se pobrinuli Erol i Shot iz „Elementala“, dok je za mastering bio zadužen Ivan Komlinović.

 

 

 

Podršku Postolarima u njihovoj zagrebačkoj misiji radit će prijateljski ZEBRAX BEND (facebook), a Zebraxi za sebe kažu:

Zebrax je bend s planeta Hovera, poslan ljudskoj civilizaciji kao lijek za sve društvene tumore. Svira Truely Looly stil glazbe, a njihov nastup je kombinacija cirkusa i mise, ajmo reć mirkus. Bend je konstantno u borbi protiv svinja, a snagu i okrjepu u napetim trenucima crpe uz pjesme Tomislava Ivčića. I to nije glupa wannabe duhovita fora nego stvarno volimo Tomislava Ivčića jer je bio car.

Ulaznice su puštene u pretprodaju u ograničenom broju.
Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi recesivnih 35 kn, a ukoliko ih bude na ulazu 45 kn

Ulaznice već danas možete kupiti na slijedećim pretprodajnim mjestima:
Dirty old shop (Tratinska 22)
KSET (Unska 3)
Caffe bar „No sikiriki“ (Nova cesta 88)

Stari obrtnik i nagrađuje!!!

Ukoliko kupite kartu u „Dirty old shopu“ pod rednim brojem 150. ili u KSET-u pod rednim brojem 250. dobivate na poklon majicu vašeg omiljenog benda, a ako niste te sreće majicu još uvijek možete kupiti u „Dirty old shopu“ po promotivnoj cijeni .

Nagradna igra vrijedi do 18. travnja, pa požurite po vaš primjerak ulaznice, možda baš vaša karta bude sretna! 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn). 

koncert, reggae