play@KSET: Vili Matula - ''Münchhausen ''

''Umoran sam od svijeta i svijet je, evidentno, umoran od mene.  Danas je sve logično i razumno! Znanost, napredak, zakoni hidraulike, zakoni socijalne dinamike, zakoni  ovoga i onoga. Nema mjesta za tronožne kiklope Južnih mora. Nema mjesta za stabla krastavaca i oceane od vina. Nema mjesta za mene…''

-Barun Münchhausen

 

Želite li zaista vjerovati svemu što nalaže sav normalan svijet i zdrav razum? Želite li vjerovati zakonima znanosti i vlastitih očiju?  Ili se ipak možda želite upustiti u avanturu s najvećim svjetskim lažljivcem i zajedno s njim otići na Mjesec, jahati topovsku kuglu, udvarati Katarini Velikoj ili piti sa Sulejmanom Veličanstvenim te pri svemu tome se još i dobro nasmijati?

S barunom Münchhausenom nikad ne znate na čemu ste. No mi znamo sigurno da će se 3. svibnja pojaviti na pozornici KSET-a  te nas sve zajedno povesti u još jednu avanturu! Usudite li se doći?

 

Ulaz se otvara u 20h. Ulaznice po cijeni od 20 kn možete kupiti od srijede 25.4. u KSET-u.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

predstava