JabbaTon pres. Killa P

JabbaTon GSI (Grime Scene Investigation) pres. KILLA P (Roll Deep, UK)

EXIT festival promo 

KILLA P (Roll Deep, UK) +  Yesh,  Rea, Mayo

 

JabbaTon GSI ("Grime Scene Investigation") nakon duljeg vremena u Zagreb dovodi još jednog velikana britanske Grime scene Killa P-a! Član je svjetski poznatog Roll Deepa od 2004. godine te je jedan od najsvestranijih i najboljih MC-a na Grime/Dubstep sceni.

Zagrebačka publika prepoznat će ga kao pisca ali i glavnog vokala na kultnoj dubstep stvari "Skeng" koju je producirao The Bug,a na kojoj je sudjelovao i Killa P-ev rođak FlowDan. Iako je svjetla reflektora i slavu za dotični underground hit uglavnom skupio FlowDan širom svijeta nastupajući uz The Buga, prava zvijezda i tvorac liričkog djela Skenga upravo je Killa P koji u Zagreb dolazi objasniti kako zapravo stoje stvari točno mjesec dana po zagrebačkom nastupu dotičnog dvojca. Jedva čekamo rasplet ovog svojevrsnog ZG Skeng clasha. Osim Skenga, Killa P iza sebe ima izdanja na nekim od najpoznatijih etiketa kao što su Planet Mu, Hyperdub, Ninja Tune i Eskibeat uz mnoge druge što je samo dodatna potvrda njegove neupitne kvalitete. (soundcloud, facebook, twitter)

Ovo nikako nije još jedan u nizu JabbaTona, ovo je Grime Scene Investigation ujedno i promo party ovogodišnjeg EXIT festivala uz još jednog neponovljivog gosta o kojem će se zasigurno puno pričati nakon njegove premijerne posjete Zagrebu. Bila bi prava šteta ne posvjedočiti tome uživo uz priliku za osvajanjem jedne EXIT festivalske ulaznice!

Ulaz se otvara u 22 sata, cijena ulaznice je 25kn do ponoći, 35kn iza ponoći. 

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

clubbing, bass