Subotnji Caffe - Povratak zombija 2 - Zora rasplesanih mrtvaca

Jedne večeri, točnije na petak 13. godine 2012. ste imali priliku biti dio povijesti, kad su za miksetom stala poznata i manje poznata imena Disco sekcije poput:

Tata Šika, Disco Drxx., QM, Bambi, Juice, Ranko, Fifi, Vrabec i još poneki...

Tada su, na spomen gašenja kultnog KSET Caffea, uskrsnuli zombiji Disco sekcije i odlučili zaraziti svekoliko pučanstvo bolešću danas znanom kao PLES. Borba je trajala 5 sati, a posjetitelji bi pri ulasku u KSET bivali izloženi i samim time bi sve više i više plesali i plesali i plesali...

U 01:00h uskaču dežurni savjetnici, pale svjetla i mlazom hladne vode tjeraju posjetitelje van a hladnim oružjem skidaju zaražnjele računarce sa stagea.

Klub je počišćen, sekcija je dokontamirana, a stari osušjeli zombiji su poslani natrag na vječna lovišta.

Ali izgleda da su neke od klica ostale na gramofonskim pločama te su se uz nedavni porast temparature i vješto slaganje ploča od strane mlađih članova Disco sekcije ponovno aktivirane i samim time zarazile manje poznata i još manje poznata imena poput:

Babilonska, Poma, Tam, Mare, Lil yeM i još poneki...

Mlađi zombiji nemaju problema sa ranim odlaskom u krevet pa ovog puta napadaju u subotnjem terminu odma nakon večernjih vijesti.

Bolest zvana PLES ponovno hara, da li ćete joj se uspijeti oduprijeti ili ćete umirete od iscrpljenosti?

Cijeli KSET mora plesati! Plesno staro, plesno novo, plesno naše, plesno strano!

Ulaz se otvara u 22h a cijena karte je 15kn prije odnosno 20kn nakon ponoći.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu(5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

15/20 kn