Summer Heart (Švedska) + Kimiko ~ InDieKSET

SUMMER HEART (SWE)

Pravim imenom David Alexander, švedski je glazbenik koji je Summer Heart pokrenuo kao „kućni projekt“ inspiriran ljetom. Njegovu glazbu strani mediji najbolje opisuju kao „chill dream pop vibre s nježnim vokalom koji sve intenzivnije ubrzava vaš puls“. Ovaj nadasve osebujan šveđanin svojim synthom najbolje uspijeva dočarati atmosfere uzbudljivog osjećaja „dugog ljetnog dana i sumornu prazninu jesenskih vjetrova i to sve kroz polaroid fotić“. Ako bi ga se trebalo usporediti s nekim, onda bi to bilo najbolje učiniti s njegovom predgrupom…

http://summerheart.bandcamp.com/album/never-let-me-go 
http://www.youtube.com/watch?v=nDymWWVSc54 

 

KIMIKO (HR)

Electro-pop duo kojeg ne treba previše najavljivati. Bez imalo susprezanja može ih se nazvati institucijom, a njihova glazba je jednostavni minimalistički dream pop koji je od 2003. bio svojevrstan „kamen temeljac“ zagrebačke indie scene. Krajem 2011. izdali su debitantski album „From Our Room To Yours“ na etiketi Geenger Records, i nakon godinu dana, vraćaju se u KSET da uz Summer Heart na jednu večer pretvore klub u electro-indie festival.

http://kimiko.bandcamp.com/album/from-our-room-to-yours


Ulaz se otvara u 20 h, a ulaznice nabavite po cijeni od 25 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert