Demonstrator: Treshany, Spremište, Udriground

TRESHANY

Treshany je hrvatski bend iz Zagreba osnovan 2009. Trenutni sastav sastoji se od gitarista / pjevača Denisa Namlića, gitarista Filipa Borasa, basista Gorana Čoliga i bubnjara Dine Baršića. U ljeto 2011. bend je snimio svoj prvi i istoimeni EP trenutno, bend se priprema za live nastupe, snimanje cijelog albuma, spota i promociju EP-a.

facebook

SPREMIŠTE

Zagrebački bend Spremište nastao je u podrumu jedne crkve na Knežiji, u nedostatku životnog sadržaja dvojice osnovnoškolskih prijatelja. Mateju Periću na bubnjevima i Hrvoju Klemenčiću na gitari se nakon jedne probe priključuje i treći prijatelj iz razreda Marijan Uroić - Norman na basu. I tako trojac nadobudno počinje s vježbanjem, ni manje ni više nego kaubojskih pjesama te uoči prvog nastupa u dvorištu crkve bendu, na Klemin nagovor, pristupa Dario Stilinović kao pjevač. Od 2005. godine bend djeluje u nepromijenjenom sastavu te u zadnje 3 godine obilazi gotovo svaki zagrebački klub u kojem ima žive svirke (Praćka, Route 66, Soba, Time,...), dok najznačajnije nastupe bilježi osvajanjem nagrade za najbolji scenski nastup na Imagine festu u Tvornici te na nekoliko motorijada u okolici Zagreba. 2009. godine započeto je snimanje prvog albuma poluprofesionalne produkcijske kvalitete te se tokom ovog ljeta očekuje promocija 13 autorskih pjesama...

facebook

UDRIGROUND

Udriground je dugoreški funk/hip-hop/rock bend sa preko 15 svojih autorskih stvari. Osim autorskih sviraju i kao Rambo Amadeus cover bend za kojeg je Rambo rekao "Konačno bend koji sa pravim grooveom svira moje pjesme." U punom sastavu broje 7 članova: 2 MCa, bubanj, bas, gitara, tuba, udaraljke.

soundcloud

koncert