Rezurex (Los Angeles, US)

The Rezurex su osnovani 2001. u Los Angelesu pod imenom Lobo Negro. Često su predstavljani kao «sljedeća velika stvar nakon Tiger Armyja», na turnejama su pratili psychobilly zvijezde NekromantixDemented Are Go! i Mad Sin. Baza njihovih fanova brzo se širila iz Kalifornije i Sjeverne Amerike, preko Europe čak do Japana, a talentirani, brzi i melodični horror-show rasprodaje klubove.  

Četvorka predvođena Danielom deLeonom vješto spaja rock’n’roll ranih 1950-ih, rockabilly, poppy psychobilly, surf, punkrock i oživljava zvuk nekih prošlih vremena, a iza često morbidnih imena pjesama kriju se pjevne melodije koje lako ulaze u uho. 

Iako pod glazbenim utjecajem bendova kao što su Cramps, Misfits, Damned, Stray Cats, Clash, Cash, Ramones, Stiff Little Fingers, Dead Boys, Demented Are Go, Mad Sin, The Quakes... njihov je stil specifičan i prepoznatljiv u svemu što su do sada napravili. 

2006. izdaju svoj prvi album Beyond the Grave pod njemačkom etiketom Fiend Force Records. 2008. izlazi Psycho Radio, a prošle godine i treći Dance of the Dead, s jedanaest novih stvari koje će predstaviti i u KSET-u.

 

Ulaznice su u pretprodaji u Dirty old shopu i KSET-u,  po cijeni od 55 kn, a na ulazu će stajati 70 kn.

Klub se otvara u 20, a koncert počinje u 21:30h.

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, psychobilly