Marčelo & Filteri

facebook
myspace
last.fm
wikipedia

Nakon šest godina u KSET se vraća jedan od ponajboljih tekstopisaca na Balkanu Marko Šelić Marčelo. U moru repera koji "ne vjeruju u ništa i repaju o ničemu" Marčelo već petnaest godina iskače provokativnim i inteligentnim tekstovima koji uvijek nose jasnu ideju i poruku. Da se ne radi o običnom MC-u dokazuje i činjenica da Marčelo iza sebe osim četiri albuma ima zbirku tekstova O ljudima, psima i mišima i roman Zajedno sami za koji je dobio Popboksovu nagradu 2008. za najbolji bestseller prema mišljenju publike. Kolumnist je dnevnih novina Politika, a povremeno piše i na blogu popularne medijske kuće B92.

2003. izašao je s prvim albumom De facto, uz pomoć Ede Maajke rasplakao nas je uz Suze, šokirao nas Kućom na promaji, a rado se sjećamo i suradnje s Elementalom na pjesmi Bekstvo. Puzzle shock! 2005. donio nam je Otkucaje i Pozerište u kojoj Marčelo odrješito napada pseudoanarhiste i kvazirevolucionare. 2008. izlazi Treća strana medalje, album koji osvaja stihovima prve pjesme Testament. "Nisam zatucan repom i kvazi-getom, izvini: Štulić, Mladenović i Čorba mi draži nego Tupac i Biggie, i furam Čirokanu i otkidam na Mars Voltu". Posljednji album pod nazivom Deca i sunce stigao je 2010., a singl Mamica još se donedavno vrtio na regionalnom MTV-u.


Očekujemo zabavnu, energičnu, uvijek edukativnu večer uz jednog od najboljih srpskih repera današnjice.

Ulaz se otvara u 20h. Karte kupite po pretprodajnoj cijeni od 45kn u KSET-u (Unska 3) i Dirty Old Shopu (Tratinska 22), na ulazu će karta koštati 60kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicunabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, hip hop