Olovni Ples promocija albuma: "Sloboda" + Čopor

OLOVNI PLES

Četiri prijatelja, okupljena oko stvaranja vlastite glazbe, pokrenuli su 2007. godine Olovni ples, jedan od najoriginalnijih bendova koji se u novije vrijeme pojavio u Hrvatskoj. U svojoj glazbi spojili su različite glazbene utjecaje sa poezijom i autorskim tekstovima te stvorili svoj vlastiti glazbeni izričaj koji je možda najbolje definirati kao poetski folk rock blues. Album Sloboda, izdan za Croatia Records, svojevrsna je retrospektiva rada benda u razdoblju 2007-2011.

 

ROBERTO VODANOVIĆ ČOPOR

Roberto Vodanović Čopor je hrvatski lo-fi prvoborac, utemeljitelj nezavisne izdavačke kuće Brlog Records iz Zadra i vjerojatno jedan od najdarovitijih tekstopisaca u hrvatskom rock'n'rollu. Ovaj samozatajni samozvani ćelavi i bijesni pjesnik, raštimane gitare i bez sluha čistokrvni je anarhist, galamdžija i nepopravljivi sanjar, beskompromisni kritičar društva i onaj koji prstom upire na preostale neosvojene otoke čovjekove sreće mimo lažnih obećanja koja nude političari, klerikalci, militaristi i ostali. U svojoj lo-fi izdavačkoj kući Brlog Records objavio je neke od najzanimljivijih albuma kantautora i bendova koji su se u posljednjih 10-ak godina pojavili u Hrvatskoj i šire.  

Ulaz se otvara u 20 sati. Ulaznice kupite po cijeni od 20 kn na blagajni kluba.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, blues