California Melodic Punk

U trenutku pisanja najave za ovu slušaonu, u Zagrebu je -15 C, a dinosauri su već neko vrijeme izumrli zbog globalnog zatopljenja. U obećanoj zemlji glisti, pastrvi i Tonya Hawka pak, ugodnih je 17 C i u Malibuu vrlo vjerojatno surfaju. Los Angeles gori, Kalifornija zna partijati, a odnedavno ima i kraljevske krevete. Teško je prognozirati koliko će nas celzija grijati na dan slušaone ali je prvi dan proljeća, hladnije od ovog ne može biti i Brada će vrlo vjerojatno već nositi kratke hlače.

Sve te male stvari dovoljan su razlog da izađete van puni samopouzdanja i loših navika, te sing-alongate punk rock pjesme i bratsku himnu. A i Matej Lulić je sredio rampu tako da su skejteri pozvani. 

Možda zbog „lucidnog“ silovanja pop/punk culture referencama već nagađate koji su velikani u igri, ali evo i teasera: NOFX, Bad Religion, Rancid, The Offspring, Blink-182, Pennywise, Lagwagon, No Use For A Name, Ignite... Što bi rekao Branko Uvodić, hit do hita, kume! Kalifornija, coca-cola i sjaj...

Djs: Puška & Bezidejni

Ulaz se otvara u 20 sati. Cijena ulaznice je 5 kn s iksicom ili 10 kn bez iste.

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

slušaonica