Jolly Rogers (St. Patrick's Day)

Kad smo 2009. krenuli sa proslavama dana sv. Patrika u KSET-u, htjeli smo zagrebačkoj publici pružiti koncert i slušaonicu celtic punka, žanra koji se tada nije previše izvodio po klubovima u gradu. Pozvali smo Jolly Rogerse koji su taj posao obavili dobro, rasprodali klub i rasplesali ljude.

Iako ste od tad imali priliku vidjeti sve velikane ovog žanra u Zagrebu, to ne bi smio biti razlog da ne dođete ovog 17.3. u subotu u KSET. Jolly Rogers vas neće pretjerano iznenaditi svojim uhodanim setom poznatih pjesama iz žanra, pokojom novom obradom ili autorskim stvarima, ali iznenađenja su ionako za Božić i sv. Nikolu. Za sv. Patrika je veselje, dobro društvo, magični napitci i prije svega dobra zabava, o čemu svjedoče posljednja tri rasprodana koncerta ovog benda za dan sv. Patrika. (facebook, youtube)

Uz to, zato što ste vjerno dolazili prošlih godina, a i zato što je subota, nakon koncerta se party nastavlja, u obliku slušaonice svega što naš delikventni DJ Hulja smatra da treba pustiti za ovakvu prigodu, i to do 2 ujutro.

Ulaz se otvara u 21h, koncert počinje u 22h, kraj je u 02h. Upad je 20kn u pretprodaji (od 5.3. u KSET-u i Dirty Old Shopu), 30kn na ulazu. 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, irish, punk