Lude Krawe + Neon Green

S ponosom vam predstavljamo bend Lude Krawe, po prvi puta u KSET-u. Hrvatsku su posjetili već mnogo puta, a napokon nam dolaze i u naš klub. U zadnji čas nam se na naše veselje pridružuje mlad i alternativan domaći band Neon Green.

Priča Ludih Krawa počinje davne 1996. Tada svježe doseljeni David u Petrovac upoznaje Jara i tu pada dogovor da će kad-tad napraviti bend jer nemaju ništa zanimljivog za raditi. 1. travnja iste godine svoj zli plan sprovode u djelo. Prva postava je bila Jaroslav, David, Kibi, Lemi i Pedja.

Od 1998. bend radi u nepromenjenom sastavu. Do sada su izdali 4 albuma, dokumentarni DVD i jedan EP. Bend je imao preko 500 koncerata u svojoj državi, regiji, ali i u nekim od europskih država. Članovi benda su Jaroslav Diviak (bubanj), David Stojanović (gitara), Svetozar Govorcin (bas) i Jan Križan (vokal i gitara).

Neon Green je makarsko-zadarski band osnovan 2009. godine. Danas raspolažu sa 12 autorskih pjesama od kojih su 6 snimili u prosincu 2010. godine. Njihov demo album izdan je u 6. mjesecu 2011. godine i može se kupiti po promotivnoj cjeni na koncertima. Tekstove zajedno s melodijama pišu svi članovi benda koji se u tome pronalaze. Inspiracija za tekstove dolazi im trenutno, ovisno o situaciji i osjećajima koje imaju, stoga se njihove pjesme bave ljubavnim anegdotama i tegobama i ostalim životnim sretnim i nesretnim trenutcima. Ovi veseli momci zajedno s pjevačicom Ivom spremni su za nove izazove. Dođite i poslušajte ih ;)

Ulaz se otvara u 20 sati, a koncert počinje u 21:30. Karte se mogu kupiti na ulazu po cijeni od 25 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert