The Hellfreaks (Mađarska) + Thee Mad And Hairy Wombats (Zg)

Hellfreaksi nam dolaze iz grotla pakla, tj. Budimpešte. Oformljeni su 2009. godine te su odmah počeli njegovati svoj pakleni psychobilly đir. To se manifestira pri izvedbi pjesama, ali i kod outfita članova benda, pogotovo pjevačice koja se voli odjenuti na vrlo eksplicitan način! Imali smo ih prilike upoznati prije 2 godine kada su svirali u Mediki, gdje su prezentirali poprilično žestok koncert održavajući konstantnu interakciju s publikom.

Članovi benda su: gospodična Shakey Sue kao vokal, Yoda Surfer na gitari, Bloody Holly - kontrabas, bubnjar Peter Pain, te plesačica Cherry Blossom koja podgrijava već ionako uzavrelu atmosferu na koncertima. U ljeto 2009. izdaju su svoj prvi demo, a početkom 2010. i prvi album naziva "Hell Sweet Hell", pod okriljem njemačkog Longneck Recordsa. (myspace)

 

THEE MAD AND HAIRY WOMBATS (Zg)

Thee Mad And Hairy Wombats su dva frustrirana i buntovna mladića iz Zagreba koji sviraju prljav, sirov i iskren garage punk na hrvatskom, francuskom i engleskom jeziku. Njihova glazba se može najbolje opisati kao spoj Iggya Popa i egzistencijalističke proze Alberta Camusa (1913.-1960.), a par pjesama nude Vam besplatno: Extreme Garage Lo-Fi MayhemMonkey In A CageCasse-toi.

 

Klub se otvara u 20h, a ulaznice možete kupiti na šanku u KSET-u (Unska 3) i u Dirty Old Shopu (Tratinska 22) po pretprodajnoj cijeni od 25kn, ili na dan koncerta na ulazu po cijeni od 35kn. 2 dana prije koncerta će biti nagradna igra koju možete pratiti na fan pageu AlterNationa.


Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, psychobilly