JabbaTon "Dan žena i kara'n'fila"

Predstoji nam "nježni" JabbaTon u duhu 8. marta kojeg ćemo samo dva dana ranije obilježiti tako što ćemo Reu i Mayo izvest na Čolu u Arenu i cijeli dan ćemo se kontrolirat da im ne gledamo u cice kako bi im dali do znanja da ih poštujemo. Nažalost, nemamo dovoljno love da sve ženskice izvedemo na taj spektakl za dušu, stoga svim majkama, kćerima i sestrama poklanjamo jeftiniju cijenu karte za JabbaTon od samo 10 kn, a možda i kara'n'fil; zahvalit nam se možete tako da odjenete nešto kratko i prozirno ili da nam ne opalite šamar zbog ove najave.

Lineup je kao stvoren za dan žena: tu su Rea & Mayo koje svi znate i volite slušat i gledat, te Yesh! aka RRRamon! senzualni brkati vragolan sa notama koje srce paraju. U ovoj svečanoj milozvučnoj večeri pridružit nam se i DJ Pips najpoznatiji slavonski lomitelj ženskih srdaca koji voli velike mame pa mu se tako i zove večer (Big Mama Sessions), a za vizualni osmomartovski dio priče kao i inače zadužen je _polygon.

Start: 22:00
Ulaz: 10kn za žene, 20kn za ostale

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

clubbing