Dan žena u Ksetu uz Piknik i Bolesnu Štenad

Sa žaljenjem objavljujemo da je grupa Piknik radi smrtnog slučaja morala otkazati nastup u KSET-u. Iskoristit ćemo ovu priliku da izrazimo našu iskrenu sućut.
Umjesto njih, uz Bolesnu Štenad će nastupiti dva benda: No more Idols i Eke Buba. 

PIKNIK

Piknik je autorski bend Gospodina Bandara, producenta iz novosadskog Piknik studija. U početku je zamišljen kao virtualni projekt, međutim Gospodin Bandar na kraju ipak okuplja ekipu i bend kreće sa live nastupima. Paralelno sa Piknikom djeluje i side-projekt Horror Piknik po uzoru na trash metal scenu s kraja 80-tih. Ovo je njihovo drugo gostovanje u KSET-u. (myspace)

BOLESNA ŠTENAD

Bolesna Štenad je autorski punk rock bend iz Beograda. U zadnje vrijeme često nastupaju, a uskoro izlazi i njihov album prvijenac. Ovo je njihovo drugo gostovanje u Zagrebu, nakon nastupa sa Brkovima u Boogaloo-u prošle jeseni.(myspace)

 

Ulaz se otvara u 20 sati. Koncert počinje u 21:30. Karte se mogu kupiti na ulazu po cijeni od 25 kn. Vidimo se u KSET-u na Dan žena!

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert