SOAD vs. RATM slušaonica

Pišem najavu svima vama kojima nisu jasne ove kratice. Pišem najavu svima vama koji ste preživljeli Ledeno Doba 1,2 i 3 i sad čekate 4. nastavak da vidite što je bilo s vjevericom. Pišem najavu svima vama koji mislite da je SOAD drugi naziv za SOPU a RATM za ACTU. Pišem najavu svima vama koji ste se zaželjeli sunca, a mi vam donosimo mjesec Kalifornije!

Ideja je nastala nakon što sam vidio da DJ Puška na podmukli način pokušava pridobit ženska srdašca uz pomoć kalifornijskog punka srednjoškolskih dana. Nećeš razbojniče!

Tražio sam i našao ne jedan, već dva jako poznata, naravno kalifornijska, benda (2pac bi bio ponosan) System Of A Down & Rage Against The Machine. Osim što ih povezuje već spomenuta domovina austrijskog Schnizla koji je glumio guvernera, povezuju ih i ljevičarski stavovi, kritiziranje  američke imprerijalne politike te neprofitna organizacija Axis of Justice koju su osnovali Serj Tankian i Tom Morello.

Ako vas pak ne privlači žeština njihovih pjesama i smatrate se nježnim punkerom, idite i zabijte mi nož u leđa. Dajte Puški da se naslađuje i pohodite njegovu California Melodic Punk slušaonicu 21.3.2012 na istom ovom mjestu. 

DJs: 2Pac&Shu Pac

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

slušaonica