Demonstrator: Tudum + Iluzija + Antidepresiv

TUDUM

Dolazimo iz Slavonskog Broda, sviramo mješavinu HC-a, rapa i metala po uzoru na RATM i slične bendove. 2009. izdali smo demo album naziva razum koji u cijelosti možete poslušati na našoj myspace stranici. Sve ostale bitne i nebitne informacije o nama isto tako se nalaze na našem myspace-u. i eto, što reći, kakvu poruku poslati nego nadamo se da se vidimo i da ćemo se proveseliti i malo popiti skupa. rispekt. P.S. možete vidjeti (doduse više čuti) nas lajv nastup u Zaboku na youtube-u.

ILUZIJA

Band Iluzija je na sceni nešto malo više od 5 godina. Dolazimo iz Ivanić Grada. Iza sebe imamo jako puno odsviranih koncerata diljem cijele Hrvatske od kojih možemo reći da smo s Crvenom Jabukom , Psihomodo Popom , Crnim Perjem, Vatrom, Adastrom jako puno svirki održali. Studijski imamo snimljene 3 autorske pjesme i spot za jednu od tih pjesama, a u tijeku je i snimanje prvog autorskog albuma i drugog spota. Veliku suradnju imamo s Dragomirom Herendićem (ex. Severina ,Jura Stublić, Zabranjeno Pušenje itd) . Članovi benda Iluzija su: Irena Dragosavac – Vokal , klavijature ( 2005 - ) Alen Lukač – Vokal , gitara ( 2005 - ) Damjan Mileković– Bass ( 2010 - ) Danijel Šunjić – Bubnjevi ( 2005 - ). (facebook)

ANTIDEPRESIV

Antidepresiv je zagrebački punk rock band osnovan prije dosta godina, ali u današnjoj postavi svira od Božića 2008. tj. prije nekoliko tjedana dogodila se izmjena na mjestu bubnjara ali to je još uvijek Antidepresiv tako i tako.Bbend je odradio mnogo svirki na području grada Zagreba sa nekoliko više-manje uspješnih gaža van zg-a. (facebook)

 

Ulaz se otvara u 20 sati, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 10 kn na dan koncerta. Ne zaboravite da je svaka karta ujedino i glasački listić.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert