WUP!

Wup wup! Wup? Ne znate što je Wup? Ne krivimo vas jer je to novi program Disco sekcije KSET-a koji je svoje prvo izdanje imao prije mjesec dana. I doslovno je bio Warm Up Party! jer je vani bilo minus 30.  Ne, još uvijek vam ne može biti posve jasno. Warm up prije čega? Gdje je party? Kad je party? Đorđe je opet u Areni? Party je gdje god hoćete da bude. Kod vas doma, na bengi, na klupici, u štali. Mi smo tu da vas zagrijavamo od 20h pa sve do 1 nakon ponoći. Zagrijavanje može biti na više načina ;) a Disco sekcija je izabrala onaj koji joj najbolje leži. Glazbom.

Onog trena kad zakoračite u KSET pa sve dok ne odete nekamo drugdje slušat će te najveće, najnovije, najstarije i najpoznatije hitove bilo da se radi o razdoblju kad vam je tata zbario majku, o razdoblju kad ste prvi put upalili kazetofon, kupili mp3 player ili o ovom sad trenu dok čitate neku najavu na kset.orgu a s Youtube-a vam krešti Lana del Rey o tome kako... THIS IS ACTA PROPERTY! YOU'VE BEEN BANNED!

DJ-i kojima je cilj da vas zagriju su abecednim neredom:

DJ Pitch Invasion, momak koji jedva čeka stisnuti play kad je u pitanju Fatboy Slim, kojem srce poskoči kad čuje Oasis i koji pali podije hitovima poput Firestarter i Galvanize. Iako je lijep ko svoja slika ima malecku, isto DJ-ica. Stoga curice, čekajte prijemni i učlanite se čim prije u Disco sekciju kako bi imale veće šanse.

DJ Mikhee, ilitiga dali smo ženi da pušta. Suvremeni smo i svjesni da su godine miksanja tijesta učinile svoje. Zato ju iza leđa zovemo DJ Tiesto. Na Brucošijadi FER-a je ispraznila zgradu FER-a. Jer su svi pohrlili u KSET na njen i Laudor-ov set 90-tih. Voli dobru glazbu. Bilo da je to rock, dnb, jungle ili dobar trash.

DJ Grozdanowski, znan kao VJ Grozdanowski, ovoga puta se odlučio primiti miksete jer mu je navodno dosadilo čekat da mu puste Modjo ili Alcazar. Voli se hvaliti kako sluša sve, ali zapravo u diskoteci najviše plače na The National.

Ulaz se otvara u 20 sati. Cijena ulaznice je besplatno s iksicom ili mukte bez nje.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

plesaonica