Joy Division vs. The Cure slušaonica

Ovog petka donosimo vam slušaonicu dva britanska benda nastala na čvrstim temeljima punka. Osim što su oba osnovana iste 1976. godine u Velikoj Britaniji, Joy Division i The Cure spajaju i prepoznatljivi i mnogima karizmatični frontmeni. Robert Smith i tragično preminuli Ian Curtis donijeli su svojim bendovima veliku popularnost i nesumnjivu kvalitetu koja se prepoznaje i danas.

Ako vam srce poskoči svaki put kad čujete Friday I'm in Love ili Boys Don't Cry, ili ste pak tip za suptilno njihanje uz Love Will Tear Us Apart i mrmljanje stihova She's Lost Control, ovo je večer za vas! Naći će se tu svima dobro poznati hitovi, ali i manje popularne stvari namijenjene pravim fanovima.

Zato 24.2. dođite u KSET i poslušajte mračne i atmosferične, ali i poneke veselije i sasvim sigurno plesne melodije ovih britanskih velikana. Ako želite, zaplešite i poput Iana Curtisa, u KSET-u vam to nitko neće zamjeriti.

DJs: Renascor, Helga & Tam

Ulaz se otvara u 20 sati. Cijena ulaznice je 5 kn s iksicom ili 10 kn bez iste.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

slušaonica