Superhiks (Makedonija)

Website

U godini kada postaju punoljetni Superhiksi se nakon nekoliko godina izbivanja napokon vraćaju u KSET. Jedan od najpopularnijih makedonskih bendova svojim ska - punk ritmovima upotpunjenim utjecajima reggaea, latina i balkanskog folka već 18 godina uveseljava publiku diljem Hrvatske i okolnih zemalja, ali i Europe. Prvi album "Čekaj be vikam, kade be malku" Superhiksi izdaju 2000. godine, a njegov treći single "Rade" postao je ogroman hit i prikazivan je na brojnim europskim TV postajama. Od davne 2002., godine u kojoj su odsvirali svoj prvi koncert izvan Makedonije i to upravo u ovom klubu, do danas njihova popularnost neprestano raste što su pokazale europske turneje, nebrojeno mnogo koncerata i nastupi na brojnim festivalima (EXIT, Sziget, InMusic, Dirty Old Festival, Punk rock holiday, Taksirat...). Drugi album "Trumano" iz 2003. godine donio im je ogroman uspjeh na Balkanu, veliku europsku turneju i nastup u Skopju pred više od 5000 posjetitelja. U svibnju 2006. izdaju live album "Live in Skopje" koji je za manje od 7 dana prodan u 35 000 primjeraka. Treći studijski album "And now... what?" objavljuju 2008. godine. Šesteročlani bend dijelio je pozornice s najpoznatijim svjetskim izvođačima, među kojima su i Manu Chao And Radio Bemba, Fun Lovin Criminals, Fishbone, Tito i Tarantula, Henry Rollins, Rico Rodriguez i mnogi drugi, u rodnoj su Makedoniji nekoliko puta bili proglašeni za najbolji bend, a za nastup u Skopju 2004. dobili su i nagradu za najbolji koncert te godine. Superhiksi uskoro izdaju novi album, a do tada Vam preostaje da 17.02. u KSET-u još jednom provjerite kakvi su u onome u čemu su najbolji, a to su live nastupi.


Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 35kn možete kupiti u Dirty Old Shop-u, Rockmark-u i KSET-u. Na ulazu će koštati 45kn. Ulaz se otvara u 20 sati, a koncert počinje u 21 i 30.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, ska, punk