David Bowie slušaonica

U eri smiješnog glam rocka, pored lika iz Zanzibara, lutkica iz New Yorka i dinosaura, ali ne juniora, ugurao se i najveći od najvećih. Kralj furki i furkica, David Bowie. Od psihodelije, popa na akustari, preko klasičnog glama 70-ih i Ronsonovih hard rock riffova, do koketiranja sa soulom. A tek je 1975. i još nismo došli ni do kontroverznog „mjerenja kukuruza“, a kamoli Berlinske trilogije.

Bowie je ultimativni trendsetter, njegovi kostimi bolji su od Elvisovih, a frizure poznatije od Morrisseyevih. Vječni odmak od tradicije i svega konvencionalnog, učinio ga je obožavanim, a njegove pjesme i danas zvuče aktualno, kao da su napisane u nekom luckastom kutku bezvremenskog prostora svemira. Prostora iz kojeg Ziggy i njegovi pauci s Marsa preko majora Toma šalju poruke zemljanima. E pa, upravo ste dobili poruku. 15.2.2012, KSET, 20h.Vidimo se i nemojte se šminkati ako niste žena. Neke stvari na ovom svijetu, vjerojatno je najbolje ostaviti samo Davidu Bowieju.

DJs : Puška & Renascor

Ulaz se otvara u 20h. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 5 kn s iksicom i 10 kn bez.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

slušaonica