Daft Punk vs. Justice slušaonica

Francuska. Zemlja imigranata iz sjeverne afrike, grbavih zvonara, miševa koji znaju kuhati, otkačenog punka i pravde. Ovu srijedu, ljeta gospodnjeg 2012. mi ćemo na vaše zadovoljstvo spojiti jedine dvije stvari koje se na ovoj kratkoj i nasumičnoj listi mogu spojiti bez da rezultat bude grbavi zvonar kojeg je miš naučio kuhati.

Daft Punk su, baš kao i Justice, francuski elektro dvojac koji ne trebamo puno predstavljati. Napomenut ćemo samo kako je popularnost ovih drugih počela rasti u vrijeme kad je robotski dvojac nakon desetak godina postojanja dosegao vrh svoje popularnosti koja je, bez obzira na izostanak nekog ozbiljnijeg muzičkog projekta još tamo od daleke 2005., na toj razini ostala do dana današnjeg.

Jesu li malčice zahrđali roboti sposobni nositi se križevima opsjednutim hipsterima smiješnih brkova i još smješnije frizure? Što god otkrili tu večer, nadamo se da će pravda širom svemira biti zadovoljena. 

DJ dvojac koji nije iz Francuske: Lil M i Tompadre

Ulaz se otvara u 20 sati, a cijena ulaznice je 5 kn s iksicom i 10 kn bez.

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

slušaonica