Retrostep

Retrostep se vratio u grad. Klupski program kojeg ne treba previše predstavljati, sve i da niste čuli za njega tekst vam ne može dočarati što vas sve čeka 11.02. u KSET-u. (facebook)

Kad bismo ga opisivali u par crtica to bi bilo ovako nekako: studentski upad, rasprodan party,odlični vizuali, sumanuti light, holivudska dim mašina, našikavanje i kaos, oldskul vs. nuskul battle breakbeata, d'n'b, junglea, big beata i electra.

Retrostep DJs:

Laudor
Acid iluzionist koji živi u svom svijetu od '88. Njegov lagani, ali duboki setovi će poslužiti za mišićnu relaksaciju za ono što vas čeka. Voli Orbital i san mu je otputovati na Gou.

Mikhee
Ljepši dio Retrostep kolektiva koji osim daška ženstvenosti i Kenza unosi i ekstravangantan miris jungle i oldskul drumbice. Na vjenčanju snova želi da joj pušta Congo Natty.

Pitch Invasion
Svi znamo da je Obelix kao mali upao u bačvu s čarobnim napitkom. No jeste li znali da je ovaj mladić kao beba zapeo između dva zvučnika dok mu je otac preslušavao Fat of the Land? Sluh nije oštećen, ali je glazbeni put određen. Cilj mu je da publika zna baš svaku pjesmu u setu - mainstream hipster, što reći.

Bobot&Zonzo
Dva metuzalema, preživjela sve i svašta. Od čudnih muha, berlinske parade ljubavi do nedjeljnih aftera u podne. Teško je reći što će im sve biti u setu, ali obećali su borbu do krvi. Sličan okršaj su imali na ovoljetnom festivalu Terraneo u 6 ujutro pred nekolicinom preživjelih. Zbog njih je prošli put bilo poganja, jedina kritika partyu.

Sin
Momak zvan Grijeh. Raznovrsnost mu ne poznaje granice pa ga tako možete naći kako preko ljeta u Puli mixa deep house, u KSET-u na Dance Departmentu kako razvaljuje electrom i naravno tu s nama. U Retrostepu je svoj na svome sa spojem klasičnog i novog breakbeat-a. Želja mu je vrtjeti s Deeklineom.

I naravno, tu je VJ Grozdanowski, čija se šutljivost u društvu nadoknađuje 5 satnom pričom koja prepričava putem platna i projektora. I bude visuals...

 

Ulaz se otvara u 22h. Karte kao i uvijek možete kupiti u KSET-u za 15 kn dok će na ulazu biti 20 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

clubbing