Dance Department: birthday edition

Preživjeli smo 2011., pročešljali sve blogove i ostavili vas da nas se malo zaželite, a u novoj godini vraćamo se sa najsvježijim hitovima, finim synthovima i jakim beatovima. Izazivamo vas da u sebi oslobodite mahnitu party zvjerku na našem dežurnom Odjelu za neobuzdani ples.

Tu je za vas standardna postava koju čine tri electro dive i jedan macho rave muškarac, autoriteti na području synthpopa, indietronice i french toucha, a ovog puta doveli smo još jedno macho pojačanje - mladog, ali iskusnog DJ Sina iz Retrostepa, koji će, svojom finom selekcijom electrohousea, razluđivanju na plesnom podiju dati novu dimenziju! (DJ Tompadre DD Terraneo Mix, DJ Sin Headbanging Electro Mix)

Najspremnije među vama očekuje malo (vatreno) iznenađenje! 

Za nuspojave poput ubrzanog pulsa, akutnog sjaja u vašim očima i navale endorfina u vašem organizmu apsolutno odgovaramo. Dance Department DJs: Disco Helga, Miss Taken, Nifty Nina & Tompadre.

Vidimo se 04.02. u KSET-u. Ulaz se otvara u 22 sata, ulaznice možete kupiti na blagajni po cijeni od 15 kn prije ponoći i 20 kn poslije ponoći.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

plesaonica