WUP!

Wup wup! Wup? Ne znate što je Wup? Ne krivimo vas jer je to najnoviji izdanak Disco sekcije KSET-a.  Wup! je skraćenica za Warm up party!. Ne, još uvijek vam ne može biti posve jasno. Warm up prije čega? Gdje je party? Kad je party? Guetta je opet u Areni?

Party je gdje god hoćete da bude. Kod vas doma, na bengi, na klupici, u drugom klubu. Mi smo tu da samo zagrijavamo od 20h pa sve do 1 nakon ponoći. Zagrijavanje može biti na više načina, a Disco sekcija je izabrala onaj koji joj najbolje leži. Glazbom.

Onog trena kad zakoračite u KSET pa sve dok ne odete nekamo drugdje slušat ćete najveće, najnovije,najstarije i najpoznatije hitove bilo da se radi o razdoblju kad vam je tata zbario majku, o razdoblju kad ste prvi put upalili kazetofon ili o ovom sad trenu dok čitate neku najavu na kset.org, a s YouTubea vam krešti Florence o tome kako su pseći dani gotovi.

DJ-i koji si imaju za cilj da vas zagriju su abecednim neredom:

DJ Pitch Invasion, momak koji jedva čeka stisnuti play kad je u pitanju Fatboy Slim, kojem srce poskoči kad čuje Oasis i koji pali podije hitovima poput Firestarter i Galvanize.

DJ Bobot znan kao B K, djedica je disco scene. Voli se hvaliti kako je najbolji poznavatelj Živog Blata od Španskog do Malešnice. Njegov set je nespojivo usklađen mix rocka, grungea i elektronike 90-ih.

DJ Sin, grijeh bi ga bio ne poslušati. Iako je bio premlad da bi puštao kosu 80-tih i doživio dance scenu 90-ih posjeduje zavidno glazbeno znanje razdoblja kad je još žvakao čunga lungu ili dok je bario svoju prvu simpatiju u 3.c. Naravno, u setu ima mjesta i za njegova svježija sjećanja hitova 2000-ih.

Ulaz se otvara u 20 sati i besplatan je.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

party