Rock of the 90's

Snima se nova američka pita s originalnom postavom. 

Ako gornja rečenica ima bilo kakav utjecaj na tebe, znači da si dijete devedesetih. Ako pritom još uvijek živiš pod dojmom da su devedesete bile prije 10 godina, znači da stariš i da si to ne želiš priznati.

I to je skroz ok, jer i mi smo takvi. Ali nudimo lijek protiv odrastanja, studentskih ili poslovnih obaveza, ozbiljnosti i recesija - rock of the 90s party koji će te katapultirati u razdoblje osnovne škole, kada ti je najveći problem bio što te profa iz matematike ne voli, ili što te Iva iz A razreda ne doživljava. Kuraba.

Zato ćemo 27.01. 2012. proći kroz sav rock*, od mainstream pop rock pjesmuljaka, preko punk rock uradaka do grunge uspješnica, tako da se tvoje osnovnoškolsko ja može zabavit, zapit i zbarit, i pokazat Ivi tko je faca.

* Nirvana, Alice In Chains, The Smashin Pumpkins, Pearl Jam, RHCP, The Offspring, NIN, Foo Fighters, Weezer, Faith No More, RATM, Radiohead, Sonic Youth, REM, Green Day, Limp Bizkit i mnogi drugi....

Ulaz se otvara u 20h. Upad je 10kn s x-icom, 15 bez nje. (Sve Ive imaju besplatan upad)

Odabrali: Bobot, Sin & Nox

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

slušaonica