Krešo i Kisele Kiše + Officer Down + Cirkus

Ove vesele večeri u KSET-u zabavit ćemo se uz 2 riječka i jedan porečki bend.

KREŠO I KISELE KIŠE

Krešo i Kisele Kiše su zadnji izdanak riječkog punka i jedno od većih osvježenja na domaćoj punk sceni. Već svojim prvim zvučnim uratkom pod nazivom "Još ti nije kasno...", koji je izašao za Fat Brek, dali su nagovjestiti da se radi o jako dobrom bendu koji će sa svojim punk hitovima vrlo brzo pokoriti kako Rijeku tako i ostale djelove Hrvatske. Muzika kakvu ova vesela banda proizvodi svrstala bi se u čistokrvni punk s tekstovima iz naroda na teme: birtija, alkohol, ljubav, sex, tučnjave, kućanski poslovi, posao, nogomet, kladionica.... te kombinacije istih. KKK uz osnovnu postavu ima i trubu koja odlično nadopunjava žestoke melodije, ali i ska dionice koje se povremeno javljaju u određenim pjesmama. 

OFFICER DOWN

Sedmeročlani ska punk reggae kolektiv Officer Down također dolazi iz Rijeke, a nakon pet godina izbacili su i svoj prvijenac pod nazivom "Fušeri uzvraćaju udarac" te snimili i promovirali spot za pjesmu "Preferencija" snimljenu na ovogodišnjem 5. Skaville festivalu. U pet godina odsvirali su preko pedeset koncerata i festivala diljem Hrvatske. Na Skavillu su kućni bend jer je ekipa odsvirala četiri od pet izdanja festivala. Protekle dvije godine postava se nije bitno mjenjala tako da bend sada bržim koracima grabi prema naprijed. 

CIRKUS

Iz Poreča dolaze ska veseljaci Cirkus koji već četiri godine žare i pale po Istri i Primorju. Nedavno su snimili jedanaest pjesama koje će izaći kao DIY izdanje pod Fat Brekom što bi trebalo biti odskočna daska za bend i prilika da ih čuje i ostatak Hrvatske i regije. Najlakše ih je opisati kao spoj dva najbolja istarska benda - KUD Idijota i Gustafa. Himnični punk tekstovi po uzoru na KUD Idijote i veseli i nabrijani ritam po uzoru na Gustafe daje odličnu kombinaciju i zagarantiranu feštu.

Više informacija i linkova za sva 3 benda možete pronaći na http://fatbrek.blogspot.com/, a kako zvuče uživo možete provjeriti 20.01. u KSET-u.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 25kn možete kupiti u KSET-u, Dirty Old Shop-u i Rockmark-u. Na ulazu će koštati 35kn. Ulaz se otvara u 20 sati, a koncert počinje u 21 sat.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert