JabbaTon pres. Girl Unit

GIRL UNIT (Night Slugs/UK)
Rea & Mayo (Jabbaton, Radio 808) 
Yesh! (JabbaTon, CTF!, Black Light, OFF TV, Radio 808)

 

Kada smo na Brucošijadi FER-a u dubini duše plakali kao dvogodišnje djevojčice zbog činjenice da je Girl Unit odlučio let za Zagreb čekati na krivom aerodromu, dalek se i neuhvatljiv činio radosni trenutak koji sada proživljavamo zbog spoznaje da se dolazi iskupiti 14. siječnja 2012.

Šanse da netko nije čuo za ovog badass producenta i DJ-a su male do nikakve, no zlu ne trebalo podsjetimo se skupa: 

Prva asocijacija na Girl Unita svakako je njegov hit "Wut" koji je obilježio godinu, kako na JabbaTonu tako i na drugim klupskim večerima sa underground prefiksom. Čovjek radi bass glazbu i svojevrstan derivat dubstepa, ali ga radi kao nitko drugi: ne boji se pop senzibiliteta koji unosi u svoj rad, dok se u isto vrijeme drži svojih mračnih i inovativnih korijena. Ovo je tek nekoliko rečenica koje smo uspjeli iskopati o našem gostu koji je vrlo štur na riječima kada je u pitanju njegova biografija. Stalkali smo mu twitter account i od ostalih zanimljivosti možemo vam priopćiti da voli izraz LOL, nekad zaboravi zaključati mobitel pa twitta iz džepa i puno putuje što znači da su i drugi prepoznali njegove kvalitete u koje smo se i sami uživo uvjerili ovo ljeto. Na Jabba summer touru po festivalima, prvi put nas je kolektivno izbio iz tenisica, čarapa, najlonki i hlača na Exitu, a na Outlooku je samo učvrstio želju da ga bookiramo odmah sada odmah. Njegov plesni i versatilan (naučili smo novu riječ) set ne da vam ni pomisliti na sjedenje, wc, pričanje ili bilo koje popratne radnje osim razbacivanja po podiju dok se ne počnete moliti Svevišnjem da ga zaustavi jer nemate više snage. 

Facebook
Website
Souncloud
Twitter

Uz Girl Unita tu večer nastupaju i Jabbanke Rea & Mayo, te papa Yesh!. Zaboravite 8. mart, ove godine dan žena dolazi ranije jer smo samo za djevojke, žene, cure, majke i kraljice osigurali jeftiniji upad po cijeni 25 kn, a oni koji nisu te sreće da imaju vađej - đej morat će za ulaznicu izdvojiti 35 kn.

Tko ne dođe voli Jelenu Rozgu.

clubbing