Demonstrator: Doktor Kadžije + House on Mars + Porto Morto

DOKTOR KADŽIJE

Zagrebački bend “Doktor Kadžije” nastao je 2003 godine. Do sada su svirali po zagrebackim klubovima gdje su svirali obrade. Zadnjih godinu dana peglaju iskljucivo autorske stvari a zanrovski se smjestavaju u rock.

HOUSE ON MARS

House on mars je zagrebački alternativni rock bend formiran 2011. Cilj im je podijeliti zvuk, za kojeg se nadaju da je svjež i osvježavajuć, sa svima.Iznad svega im je stalo do zabave svirajući i stavrajući glazbu te dijeljenja tog iskustva s drugima.

PORTO MORTO

Na obalama Ribnjaka i proplancima Gračana sunčali se Roko i Matija kroz svoju dugogodišnju suradnju uz mnoge bendove. Prilikom doseljenja u Gračane Roko upoznaje lokalnog sexija po imenu Martin. Nakon desetominutnog poznanstva odlaze kod Roka na Džem i ubrzo Roko i Matija nakon duge potrage za pjevačem dolaze do ideje da osnuju bend s Martinom. Uskoro se iz magle pojavljuje basist, a to je mladi bosonogi Marin bez ikakvih emocija, te ubrzo svi skupa počinju dijeliti zajednički glazbeni kozmos... Martin i Marin napuštaju bend nakon jedno godišnje suradnje, Roko i Matija nastavljaju u svojem glazbenom stvaralaštvu! Ovoga puta dolazi oskudno odjeveni Marin sa spektrom emocija i glazbenih ideja i ritmički podupire preostali dvojac te problikuje kozmos i vješto plva u ustajalim vodama Porto Morta ..

koncert