FNC Diverzant + Mašinko ~ 35 godina KSET-a

VAŽNA NAPOMENA: ULAZ SE OTVARA U 19 SATI, A KONCERT POČINJE TOČNO U 20 SATI!!!

Proslavu 35 godina KSET-a započet ćemo uz 2/3 naših najdražih punk rock prijatelja. Nažalost, da bi popis bio kompletan nedostajat će osječki Debeli Precjednik koji zbog privatnih obveza neće moći nastupiti na ovom koncertu, ali već su najavili da će nam se odužiti početkom slijedeće godine kada će u KSET-u promovirati novi album.

FNC DIVERZANT (Dugave) - http://www.fncdiverzant.com                        MAŠINKO (Zagreb) - http://masinko.kristeboze.com

Na odličan provod ipak ne treba sumnjati uz dugavljanske FNC Diverzante koji su već nebrojeno puno puta oduševili publiku u uvijek krcatom KSET-u, a ove godine proslavili i 15 godina benda, kojima će se ovoga puta pridružiti Mašinko. Odličan zagrebački punk rock bend koji su svojim nastupima u protekle 2 godine (između ostalih da spomenemo onaj sa The Adicts u PAUK-u, Cock Sparrerom u Boogaloou, Hladnim Pivom u Areni, na Dirty Old Festivalu i Brucošijadi FER-a) već itekako prerasli okvire predgrupe te će nam kao i Diverzanti održati ravnopravan cjelovečernji koncert.

Kultni "stari panksi" Diverzanti i nabrijani "u potrazi za rakijom" Mašinko itekako će Vas dobro zagrijati ove večeri.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 30kn možete kupiti u Dirty Old Shop-u i KSET-u. Na ulazu će koštati 40kn. Ulaz se otvara u 19 sati, a koncert počinje točno u 20 sati.

koncert