Dječaci + Trokut vol.2

Zbog enormnog interesa, koncert Dječaka održat će se i u nedjelju, 27.11.!

KSET vam s ponosom predstavlja hip hop senzaciju iz Splita: Dječaci!
Članovi su: Vojko Vrućina (repa i radi glazbu), Ivo Sivo (repa) i Zondo (repa i radi glazbu) + šira familija dječaka od koje posebno treba istaknuti Predsjednika Dječaka (predsjedava). Grupa je osnovana 2005 godine nakon par godina intenzivne glazbene suradnje među članovima.

Jedne noći 2005. godine, na pivi su se našli Vojko, Ivo, Predsjednik i Zondo. Nakon kratkog premišljanja i prolaženja kroz gomilu imena, Zondo je već iznerviran iz protesta sasvim slučajno ispalio «kvragu, možemo se onda zvat i dječaci». Idućih pola sata, Dječaci se nisu prestali smijati imenu i svim njegovim upotrebnim konotacijama. Nakon što je i sam Predsjednik bez ikakvog razmišljanja potvrdio da je ime pravično i time sam sebe ustoličio za Predsjednika Dječaka, ime je definitivno potvrđeno. Kid Rađa je obavješten istog trenutka, a kako je on originalni dječak i svi su ga i prije često zvali «dječak Rađa», s velikim je zadovoljstvom prihvatio ovo ime.

Tako su nastali Dječaci u 7. mjesecu 2005 godine. Već 1.8.2005. je lansiran i službeni web – djecaci.net, koji je svojim otvorenim pristupom prema posjetiteljima i slušateljima postao jedan od najorginalnijih i najkvalitetnijih webova bilo kojeg izvođača na hrvatskom web prostoru.

Godinu dana kasnije, djecaci.net bilježe 30 000 hitova na dan, Dječaci surađuju s najjačim imenima balkanske hip hop scene, dokazuju se nastupima, između ostalog i na ogromnom festivalu Exit u Novom Sadu, dobivaju ponude za izdavanje albuma koje odbijaju, puno piju, bengaju, rade sranja, i sveukupno pokušavaju preživjeti dječački životni stil još jednu godinu.

Njihov debitantski album "D R A M A", osvojio je Zlatnu Kooglu za album godine Indexi 09 prvu nagradu za hip hop album godine!

Drugi album "ISTINA" izlazi 2011. na kojem se nalazi hit single “Dalmacija”.

Dječaci na webu: djecaci.netfacebooktumblrtwitteryoutube

Kao predgrupa nastupa Trokut:

Trokut čine Bendicod (MC) i AC3PO (producent), prekaljeni igrači s domaće hip-hop scene, a grupa je nastala 2010. prilikom suradnje na istoimenom albumu, koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana. AC3PO je član hip-hop kolektiva Sinestet i zaslužan je za gomilu izdanja (suradnje s Vojkom Vrućinom i Panoptikom, ali i solo album "Tripio Disko"), dok je Bendicod dosad radio sam (vrijedi izdvojiti albume "Sloboda govora" i "Assassin"). Momci će vas odvesti u nove sfere zvukom Tsunami Funka. (youtube, soundcloud)

Ulaz se otvara u 20h. Cijena ulaznice je 35 kuna u pretprodaji, a 45 kuna na blagajni kluba na dan koncerta. Pretprodaja karata počinje 14.11.
Pretprodajna mjesta: KSET i Dirty old shop.

koncert