Habeebee Beat vol.11: Government 4000

Habeebee Beat predstavlja Vam beogradsku electro world senzaciju Goverment 4000.

Government 4000 aka Vladimir Popović  jedan je od vodećih svjetskih DJa, posebno popularan u istočnoj Europi, poznat po svojim setovima koji obuhvaćaju brazilski baile funk, balkanski beat, gypsy ritmove, electro folk i dubstep.

Karijeru je započeo u kultnom beogradskom klubu Dolar da bi kasnije postao rezident u klubovima kao što je Kućica, Pazi škola, Gusar i mnogi drugi. 2001. godine pokrenuo je SKC radio koji je uskoro postala najpopularnija underground radio-stanica u Srbiji. 2005. godine je nastupao na EXIT-u u sklopu Brain Vacation stagea, a taj je EXIT ostao zapamćen kao “The best open air festival of the year in Europe”. Od 2010. godine radi kao organizator i DJ u ljubljanskom klubu Favela Blast Off zajedno s Tito DJ-em i Admiralom Rahom.

Ove godine već je zapalio plesne podije diljem Europe, između ostalog u Beču, Berlinu, Bruxellesu i Ljubljani, a nastup u KSET-u ujedno mu je i prvi nastup pred zagrebačkom publikom. (soundcloud, myspace, facebook)

Kao i svaki put do sada tu je Habeebee Beat kolektiv kojeg čine: Tzerho, Tam i Mikhee. Taj sve popularniji KSET-ov program igru riječi u svom imenu odražava i na igru membrana zvučnika u klubu. Volimo reći da je to world music program, što možda i nije najprecizniji opis, pa smo zato habibičnost definirali kao ljubav prema beatovima koji nisu anglosaksonske proizvodnje. Tako je u jednu večer moguće čuti koktel sa sastojcima
afro beat, kuduro, cumbia, merengue, klezmer, balkan gipsy beat i još puno toga, nakog čega su logične posljedice delirij i znojna tijela.
 

Ulaz se otvara u 22h a cijena karte je 20kn prije odnosno 25kn nakon ponoći.

plesaonica