In-The-Go + Lager

22.11. splitska indie rock grupa In-The-Go premijerno će promovirati svoj debi album "We Should Be Quiet" koji je objavljen 21.ožujka 2011. Album se u suradnji sa Roba Music, publishing kućom iz Hamburga plasira i na inozemno tržište!

Album naziva "We Should Be Quiet" je rezultat višegodišnjeg zajedničkog sviranja, eksperimentiranja i kreativnog procesa grupe...S albuma su skinuta i dva najavna singla "Skeleton Party Nose" te bonus track "Weekend At December" koji je izdan kao free single na službenoj stranici grupe te ga se tamo može i downloadati! U pripremi je i videospot za treći single.

In-The-Go su osim samostalnih koncerata, nastupali sa Bambi Molesters, Svadbas, Urban & 4, Hladno Pivo, Zoot Woman, Robert Plant te su ih u ljeto 2009. na splitskim prokurativama za svoju predgrupu izabrali Arctic Monkeys! Prošle godine nastupili su i na Inmusic Festivalu. (myspace, youtube)

IN-THE-GO su:                                                            
Frane Paic / vokal-gitara
Alen Jurisic / gitara
Tihomir Dzajic / klavijature
Nikolai Lushin / bubanj

LAGER

LAGER je tročlani Indie-Rock bend iz Zagreba, nastao prije dvije godine. Obilježavaju ih energične i dinamične pjesme na hrvatskom jeziku koje su nastale pod utjecajem britanske rock glazbe. Lager je do sada odradio 15-tak koncerata te se trenutno priprema za promociju svog prvog EP albuma koji je snimljen u Sloveniji u institutu SAE. Promocija će se održati krajem studenog te ih svi zainteresirani mogu pratiti putem njihovog facebook profila.

Ulaz se otvara u 20 sati, uaznice nabavite na istom po cijeni od 20 kn.

koncert