JabbaTon pres.: #Trinity - OFF TV Live, Boodla.com & Radio808 launch party

OFF TV Live, Boodla.com i Radio808 u subotu 19.11.2011. udružit će snage kako bi se predstavili svekolikom pučanstvu kroz cjelodnevno druženje u klubu KSET, a ugodna dnevna varijanta s prvim će se naznakama mjesečine pretvoriti u multimedijalni tulum znakovitog naziva #Trinity.

Dani kada smo hashtag (#) pisali u kajdanku i koristili ga samo kao povisilicu zaboravljeni su zajedno sa druženjem u prirodi, šetnjama, pisanjem razglednica i inim “nepotrebnim” stvarima koje  smo radili dok nije bilo twittera, facebooka i ostalih blagodati interneta putem kojih možemo obajviti fotku iz wc-a ili u 140 znakova nekome pokvariti dan nabrajajući što smo pojeli za ručak.
# u nazivu označava usku povezanost organizacijskog trojca sa internetom koji će ključnu ulogu imati i na samom promo partyu; cjelokupni program u trajanju od 12 sati moći ćete pratiti uživo on line putem OFF TV Live streama (OFF produkcija, Transmeet.TV i video sekcija KSET-a) koji će vam prenositi sliku i zvuk sa mjesta događanja, te naravno Radio808 audio streama za one kojima je zanimljiva isključivo selekcija glazbe.

Najava koju čitate nažalost vam ne može približiti futuristički look u koji ćemo odjenuti KSET, ni sitno iznenađenje koje imamo za sve kojima je njihov smartphone ljubimac srasao za ruku (a znamo da vas ima) - ono što vam možemo i želimo otkriti jest impresivni muzički line up tokom čitavog dana, and it goes a little something like this:

Dnevno druženje (15-21h), ulaz slobodan:

Floydcide (Ascenzion, UK)

Zero (Bondage, Radio808)

Pytzek (Burek, Sirup, Radio808)

Jan Becele (Trip To Zion)

DJ Chill vs. Dirty Hairy vs. Venom - turntablist jam

Ineskich (Radio808)

Disco sekcija KSET-a

 

Večernji #Trinity tulum (od 22h), ulaz 30kn:

THE PETEBOX (Radio 1 Beatbox Champ., UK).

Phase (Street Creeps, UK)

Beat Busters

Yula Beatbox

Das Kollektiv (boodla.com)

Rea & Mayo + Yesh! (JabbaTon, Radio808, OFF TV Live)

Budući je ova najava daleko premašila broj slova koji prosječni twitteraš može podnjeti i ulazi u kategoriju stvari koje potiču narkolepsiju, sada ćemo stati i za kraj vas još jednom pozvati da nam se 19.11. pridružite u KSETu u bilo koje doba dana ili noći - program traje od 3 popodne do 3 ujutro, a vrata KSETa su otvorena kao i naša srca. Ulaz je slobodan na dnevni dio druženja (15-21h), dok se za večernji program (od 22:00h) naplaćuje 30kn

THE PETEBOX (Radio 1 Beatbox Champ., UK) 

Ovaj karizmatični Britanac nije samo jedan od najtalentiranijih beatboxera na svijetu, njegov drugačiji pristup korištenja vokalnih sposobnosti u svrhu stvaranja muzike smješta ga u kategoriju "one man banda". Služeći se loop pedalom, Petebox "gradi" svaku pjesmu na licu mjesta pred zadivljenom publikom, a krajnji rezultat je cijeli spektar zvukova od dubokih baseva do onih najviših poput trube, sve začinjeno višeglasnim harmonijama. Njegova real time produkcija nebi bila ništa posebno da sve to ne radi isključivo svojim ustima!

O njegovoj kvaliteti najbolje svjedoče dvije prestižne nagrade:
2005. osvojio je prvo mjesto na "BBC Radio 1 Beatbox Championships", a 2007. samo je utvrdio svoje mjesto na vrhu kada je pobjedio i na "Channel 4 Talent Awards". Nastupao je po cijelom svijetu i svim važnijim festivalima poput Isle of White-a, Bestivala, V-a, Leedsa, Readinga, Latitudea, Creamfieldsa i Glastonburya. U svojim nastupima ne drži se samo jednog glazbenog pravca, pa tako u KSETU očekujte sve od hip-hopa preko drum & bassa, jazza, housea, garagea pa čak i rocka. Njegova svestranost i talent omogučila mu je suradnju sa velikanima poput Grandmaster Flasha, Penduluma, Mystery Jetsa, Grooveridera, Tim Westwooda pa čak i legendarnom grupom The Human League.
Ljubiteljima engleskog hip hopa i grimea biti će zanimljiv podatak da će se THePETEBOX pridružiti Foreign Beggarsima na predstojećoj UK turneji. (website, facebook)

Organizacija i realizacija:

http://www.facebook.com/JabbaTon

http://www.facebook.com/OFF.TV.live

http://www.transmeet.tv/

http://www.boodla.com/

http://www.radio808.com/

http://www.kset.org/

party