Audicija Dramske Sekcije

Dramska sekcija KSET-a prima (nove članove) !

Voliš glumiti, glumatati, čitati drame, režirati, gledati, izvoditi organizirati ili sabotirati predstave, statirati, scenirati, pisati drame, raditi kostime, baviti se pantomimom, izvoditi monologe, pjevati i plesati, posuđivati glasove, postavljati scenografiju?

U slobodno vrijeme voliš drugima dosađivati Shakespeareom, citirati Čehova,derati se kao Mamić, biti nimalo smiješan kao Marina Orsag, totalno fulati koncept komedije kao u „Nad lipom 35“, ispadati budala pred ljudima, ostajati u kinu dok ne pogledaš creditse do kraja, derati se usred večeri na tv jer je krivi film dobio Oskara, maltretirati ljude s nagovaranjem da moraju pogledati neku predstavu ili barem onaj odličan korejski film iz 1936? 

Ili radije maltretiraš ljude zabavnim činjenicama poput one da Charlie Chaplin u Monacu sudjelovao na natjecanju dublera Charlija Chaplina i osvojio  treće mjesto, a da je Oskar za vrijeme Drugog svjetskog rata bio izrađivan od gipsa, jer je metal bio potreban za ratnu industriju?  


Tražiš li kako ispuniti vrijeme ili jednostavno voliš glumiti i sve vezano uz kazalište, dođi i priključi se skupini mladih studenata koji rade na raznim kazališnim projektima ili dođi i pokreni svoj projekt. Ako ništa, uvijek možeš doći u sekciju i praviti se da znaš glumiti. Nekima je to i uspjelo. 

Ako te ovaj tekst nije umorio i ako si se našao u nekim stvarima, DOĐI NA AUDICIJU I POKAŽI ŠTO ZNAŠ.

Za audiciju trebaš pripremiti kratki tekst, monolog ili skeč. Zapravo, bilo koji oblik scenske izvedbe koji ti padne na pamet, a nakon toga slijedi kratki ispit i malo improvizacije. 

Vidimo se u ponedjeljak 10.listopada u 20h u KSET-u!

Više informacija na: drmic@kset.org