1000 Mods + Alaska ~ Big Bad Sound Machine

1000 mods (GR)

Da u Grčkoj postoji još nešto osim prosvjeda, vanjskog duga i prastarih građevina pokazati će nam bend 1000 mods. Njihovo oružje je psihodelični stoner rock i intenzivan scenski nastup. Iza sebe imaju 2 EP-a, „Blank reality“ iz 2007. i „Liquid sleep“ iz 2009. koji možete nabaviti na obojenom svijetlo zelenom vinilu.

2010. u grčku dovode legendarnog Billy Andersona (snimao Sleep, Melvinse, Neurosis...) kako bi im producirao album „Super Van Vacation“ koji promoviraju ovom turnejom.

Ovi momci djelili su stage sa Brant Bjorkom, Colour Hazeom, My Sleeping Karma i Radio Moscow što je i više nego dovoljan pokazatelj da zaslužuju posebnu pažnju.

 

Alaska (ZG)

Ovi momci koji su prošle godine otvorili sezonu Big Bad Sound Machinea, a vraćaju se još žešći i bolji. Za sebe kažu da sviraju instrumentalni southern rock i tu nema puno filozofije. Spuštene gitare i groove ovih rokera iz dalekih nam Sesveta dokazano djeluju terapeutski. To su prepoznali i različiti ljudi s bubrežnim kamencima i reumom koju liječe svojim vibracijama. No šalu na stranu, dosadašnje demo snimke i koncerti zaista su naišli na dobar odaziv kod publike što je potaklo ovaj trojac da zasuče rukave i iznjedri opako dobre nove pjesme.

Album pod imenom Liars,Beggars & Moonshine je u završnoj fazi i uskoro će prvi put ugledati svijetlo dana ili noći 6.10.2011. u prostoru našeg kluba. 

 



Ulaz se otvara u 20h, a karte kupite na ulazu po cijeni od 20 kn.

koncert