Rikk Agnew + Black Gust ~ AlterNation

Richard Francis Agnew, poznatiji kao Rikk Agnew, gitarist je velikog broja poznatih HC bendova poput Social Distortion, Adolescents, Christian Death, 45 Grave...

Njegovo umijeće sviranja gitare i pisanja tekstova obilježilo je stvaranje prvog albuma Adolescentsa "The Blue Album", njime je zadužio čitavu hardcore punk scenu.

Čast nam je ugostiti jednu takvu ličnost, koja će nas podsjetiti na hitove gore navedenih bendova u kojima je ostavio svoj trag. Dolazi sa peteročlanim support bendom koji će mu pomoći prenjeti energiju i atmosferu sa ranijih koncerata jednih od najvećih bendova sa te scene.
Da ne duljimo previše, dođite u utorak i podržite umjetnika koji je, nimalo ne sumnjamo, mnogima od nas pružio sate, dane, mjesece ili čak godine uživanja u glazbi preko barem jednog od svojih bendova.

 

BLACK GUST (ZG)

Black Gust je peteročlani hardcore punk sastav s garage punk predznakom. Bend sastavljen od bivših članova Daily Trash, Give Them Rope i Waar, te trenutačno aktivnih članova Black Sails i Declaration. (facebook)

Ulaz se otvara u 20h.

Karte kupite u pretprodaji po cijeni od 30kn, ili na ulazu po cijeni od 40kn.

koncert, hc