Plastician + SP:MC ~ JabbaTon

Powered by: Party United 2011. - www.partyunited-zagreb.com 

JABBATON slavi svoje 60. izdanje i 7. rođendan uz jednog od pionira i najboljih dubstep DJ-a današnjice: PLASTICIAN (Rinse FM, Terrorhythm / UK), te po mnogima trenutno najboljeg drum’n’bass/dubstep MC-a na sceni: SP:MC (Shogun Audio, Tempa, Critical / UK)

+ Yesh! ft. special guest MC Kodin, Venom
video mapping: FnF5 (Moving)

Treći po redu klupski spektakl pod nazivom PARTY UNITED održat će se na području grada Zagreba, u subotu, 1. listopada 2011. s početkom u 21 sat. Ove jeseni svoj su dolazak potvrdila najjača imena elektronske scene i najpoznatiji klupski brendovi uz koje posjetitelje očekuju i brojni koncertni nastupi. facebook

 

PLASTICIAN (Rinse FM, Terrorhythm / UK)

Ovaj momak iz Croydona (London) može se pohvaliti da je bio prvi inozemni DJ koji je vrtio dubstep i grime u Africi, Japanu i Sjevernoj Americi. Osim što DJ-ira, Plastician surađuje sa zvijezdama kao što su MIA, Kosheen, Wiley, JME i The Black Ghosts  za koje je radio remixeve. Također uređuje emisiju na underground Rinse FM radiju, a ima i svoj vlastiti label Terrorhythm. Njegovi setovi su dosta mračni, ali ujedno i vrlo plesni te energični. Čuvajte se ovog DJ-a, jer on predstavlja sam vrh londonske dubstep scene i propustiti njegov nastup, potpomognut nevjerojatno talentiranim SP:MC-em bila bi prava šteta. (facebook, myspace)

 

SP:MC  (Shogun Audio, Tempa, Critical / UK)

SP:MC u svojoj knjižici suradnika ima najveća imena sa scene poput DJ Frictiona, Instra:mentala i dBridgea što je za jednog mladca za mikrofonom i više nego veliko priznanje. Svoj veliki talent potvrdio je time da je i bio nekoliko puta nominiran za najboljeg MC-a uz face poput Eksmana i Skibadeea, a čak ni produkcija mu nije strana, jer izdaje pod imenom Code 3. Član je i Digital Soundboy ekipe uz veličine kao što su Shy FX, Breakage, Benga, Skream, MC Stamina, Benny Page, Redlight… Kada se ovaj iznimno muzikalan MC prihvati mikrofona klupska atmosfera se užari do usijanja, a na vama je da to uživo provjerite. (facebook, myspace)

JABBATON – Yesh!, Kodin, Venom

Klupska večer JabbaTon na sceni je prisutna već 7 godina i u tom je vremenu stekla dosta poklonika. Glazbeno se kreće od grimea, dubstepa, drum’n’bassa, turntablisma i sličnih žanrova, ali uvijek s jednim okom prema danceflooru. U proteklom vremenu ugostili su brojne DJ-e i izvođače, a njihovi su rezidenti nastupali na svim važnijim festivalima u regiji kao što su EXIT, Outlook, Hideout, Terraneo, Seasplash... Ovaj put Vas pozivaju da im se pridružite posebno za rođendan iz Londona stižu DJ i MC čija zajednička pojava na stageu nikog ne ostavlja ravnodušnim. Dođite na JabbaTon, proslavite s njima 7. rođendan i 60. izdanje te zaplešite na ritmove iz torbe i glasnica dvojice aktera sa apsolutnog vrha dubstep scene.
+ SPECIAL GUEST MC& Video mapping by: FnF5 (Moving)

 

POČETAK: 22:00h 

ULAZ: 70kn   www.partyunited-zagreb.com

Kao i svaki put do sada PARTY UNITED obuhvaća cjelonoćni provod u najboljim zagrebačkim klubovima od kojih svaki nudi različit glazbeni program, vrhunske izvođače, odličan provod, poklone i niz drugih iznenađenja.
Karte koje vrijede za SVE klubove u projektu moguće je kupiti od 01.09.2011. u sklopu sustava Eventim te na blagajnama klubova po cijeni od 70kn.

U cijenu ulaznice uključen je i besplatni shuttle bus koji će cijelu noć kružiti gradom i posjetitelje prevoziti od kluba do kluba.

clubbing, party