Brucoški Caffe

Dragi brucoši FER-a, kao najstarija studentska udruga želimo vam dobrodošlicu na fakultet. Prije nego što pripremimo naš pravi poklon za vas, Brucošijadu FER-a, odlučili smo zaželjeti vam dobrodošlicu posvetivši
jedan KSET Caffe party isključivo vama.

KSET Caffe program odvija se petkom u prostorijama KSET-a. On je, kako već dobro poznata najava kaže, stariji od Winampa i Bad Blue Boysa. Svaki Caffe folder nekog KSET-ovog DJ-a ima više pjesama nego cijela kolekcija Antene Zagreb. Na KSET Caffeu redovito ima više djevojaka nego momaka, a momci su i više nego šarmantni.

Što možete očekivati? Kao prvo darujemo svim brucošima FER-a besplatan upad na Brucoški Caffe, a očekujte i hladno piće na šanku koje će vam osvježiti grla nakon što ispjevate sve hitove ovog i prošlog stoljeća. Želimo vam da uživate na vašem prvom akademskom partyju.

Ulaz se otvara u 20h, a za ostale smrtnike cijena karte je 10 kn s x-icom, te 15 kn bez iste.

Nakon završetka KSET Caffe-a i koncerta I'm From Barcelona, od 01:30 svim osobama sa iskaznicom KSET-a (bilo koje boje) BESPLATAN je ulaz na DJ program INDIREKTUM koji će u dvorani Jedinstvo trajati do 04:00..

party