Been Obscene + She Loves Pablo

“I have not heard such a great dirty, creamy, swampy guitar sound since Kyuss, not even from Josh Homme himself and his QOTSA.”
-Lordsofmetal.nl

U suradnji s Loud Life Concerts predstavljamo Been Obscene iz Salzburga. Kada taj četveročlani kreativni sastav krene u akciju, očekujte zvukove inspirirane 70-ima pomiješane s melodičnim, psihodeličnim stoner i alter rockom koji će stvoriti jedinstvenu atmosferu.

Ovom prilikom predstavljaju drugi album naziva Night O' Mine, izdan za njemački label Electrohasch. S obzirom da za njega sami kažu da glazbeno prati shizofreniju noći, očito nas čeka zanimljiva večer. Za temeljitu pripremu i zagrijavanje za koncert poslušajte njihov album prvijenac The Magic Table Dance.

Dečki se mogu pohvaliti da su već dijelili pozornicu sa zvučnim imenima kao što su Motorpsycho, Fu Manchu, Brant Bjork, Colour Haze, Rotor, My Sleeping Karma... Polako, ali sigurno osvajaju publiku svirkama po Europi, uključujući nastup na DUNAjam festivalu 2010.Došlo je vrijeme da osvoje i Zagreb.

Kao predgrupa gitare će ukrstiti svima dobro poznata ''stoner/groove n' roll'' četvorka SHE LOVES PABLO. Svjedočili smo moći, dobrim vibrama i pozivu na čagicu od strane ovih momaka već nekolicinu puta. Vrijeme je da to učinimo još jednom.

Ulaz se otvara u 20h. Karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 35 kn.

koncert